рецепта
Канарски сос с авокадо и чесън
Гответе с мен
Сосове
Българска
Рецептата "Канарски сос с авокадо и чесън" беше добавена на
Продукти
авокадо | 1 узряло |
Чесън | 4 скилидки |
лимонов сок | 1 с. л. |
жълтъка | 2 |
зехтин | 100 мл |
сол | |
смлян черен пипер | |
захар | щипка |
щипка лют пипер по желание |
Приготвяне
• Авокадото се обелва и се нарязва на кубчета.
• Чесънът се обелва.
• Всички продукти се пюрират с помощта на блендер или с пасатор до кремообразно състояние.
• Канарският сос с авокадо и чесън е подходящ за различни ястия (месо, риба и др.) включително и само върху препечена филийка.