Винен бял сос
Необходими продукти
- • 2 ч.ч. (400 мл) Светъл основен сос
- • 1/2 ч.ч. (1оо мл) ароматно бяло вино
- • 2 с.л. (20 г) нарязан магданоз
- • 5-6 зърна черен пипер
- • щипка настъргана лимонова кора
- • 1 бр. яйце или кисела сметана
Начин на приготвяне
Към основния сос се прибавят виното и ситно нарязания магданоз, черен пипер и лимоновата кора. Кипва се, отдръпва се от огъня и се застройва с яйцето или сметаната. Кипва се и се подправя с лимонов сок, сол, захар.
Рецептата е добавена на 1 Декември 2002 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
Няма коментари
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.